Jogi Nyilatkozat

Ha további információra van szüksége, vagy kérdése van webhelyünk felelősségkizárásával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk az admin@bigtorrhu.com e-mail címen.

A Bigtorrhu.com felelősség kizárása

A webhelyen – a bigtorrhu.com -on – található összes információ jóhiszeműen és csak általános tájékoztatási célt szolgál. A bigtorrhu.com nem vállal garanciát ezen információk teljességéért, megbízhatóságáért és pontosságáért. Az ezen a weboldalon (bigtorrhu.com) talált információkkal kapcsolatos bármilyen intézkedést szigorúan a saját felelősségére végez. A bigtorrhu.com nem vállal felelősséget a weboldalunk használatával kapcsolatos veszteségekért és/vagy károkért.

Webhelyünkről az ilyen külső webhelyekre mutató hivatkozások követésével más webhelyeket is felkereshet. Miközben arra törekszünk, hogy csak minőségi linkeket biztosítsunk hasznos és etikus webhelyekre, nincs befolyásunk ezen webhelyek tartalmára és jellegére. Ezek a más webhelyekre mutató hivatkozások nem jelentenek ajánlást az ezeken a webhelyeken található összes tartalomra vonatkozóan. A webhely tulajdonosai és tartalma értesítés nélkül megváltozhat, és előfordulhat, hogy még azelőtt megtörténhet, hogy lehetőségünk lenne eltávolítani egy linket, amely „rosszul” ment.

Kérjük, vegye figyelembe azt is, hogy amikor elhagyja webhelyünket, más webhelyek eltérő adatvédelmi szabályzatokkal és feltételekkel rendelkezhetnek, amelyekre nem tudunk befolyást gyakorolni. Kérjük, minden bizonnyal tekintse át ezen webhelyek adatvédelmi szabályzatát, valamint az „Általános Szerződési Feltételeket”, mielőtt bármilyen üzletbe kezdene, vagy bármilyen információt feltöltene.

Hozzájárulás

Webhelyünk használatával Ön ezennel elfogadja felelősségkizárásunkat, és elfogadja annak feltételeit.

Frissítés

Ha frissítjük, módosítjuk vagy bármilyen módosítást végzünk ezen a dokumentumon, ezeket a változtatásokat jól láthatóan közzétesszük itt.