Szolgáltatási Feltételek

1. Feltételek

A bigtorrhu.com webhelyről elérhető webhely elérésével Ön elfogadja, hogy magára nézve kötelezőnek ismeri el a Webhely használati feltételeit, és elfogadja, hogy Ön felelős a vonatkozó helyi törvényekkel kötött megállapodásért. Ha nem ért egyet ezen feltételek bármelyikével, tilos hozzáférnie ehhez az oldalhoz. A Weboldalon található anyagokat szerzői jog és védjegyjog védi.

2. Licenc használata

Engedélyezett a bigtorrhu.com webhelyén található anyagok egy példányának ideiglenes letöltése, csak személyes, nem kereskedelmi célú, átmeneti megtekintés céljából. Ez egy licenc megadása, nem pedig a tulajdonjog átruházása, és a licenc alapján nem teheti meg:

  • módosítsa vagy másolja az anyagokat;
  • az anyagokat bármilyen kereskedelmi célra vagy nyilvános megjelenítésre használja;
  • kísérlet a bigtorrhu.com webhelyén található szoftverek visszafejtésére;
  • távolítson el minden szerzői jogi vagy egyéb tulajdonjogi megjegyzést az anyagokról; vagy
  • az anyagok átvitele egy másik személyre, vagy az anyagok „tükrözése” bármely másik szerveren.

Ez lehetővé teszi, hogy a bigtorrhu.com megszűnjön a korlátozások megsértése esetén. Felmondás esetén a megtekintési joga is megszűnik, és meg kell semmisítenie a birtokában lévő letöltött anyagokat, legyen az nyomtatott vagy elektronikus formátumú.

3. Jogi nyilatkozat

A bigtorrhu.com webhelyén található összes anyag „ahogy van”. A bigtorrhu.com nem vállal garanciát, legyen az kifejezett vagy hallgatólagos, ezért minden egyéb garanciát érvénytelenít. Ezenkívül a bigtorrhu.com nem vállal semmilyen kijelentést a webhelyén található anyagok felhasználásának pontosságával vagy megbízhatóságával kapcsolatban, vagy más módon az ilyen anyagokkal vagy a Webhelyre hivatkozott webhelyekkel kapcsolatban.

4. Korlátozások

A bigtorrhu.com vagy beszállítói nem vállalnak felelősséget semmilyen kárért, amely a bigtorrhu.com webhelyén található anyagok használatából vagy használatának képtelenségéből adódik, még akkor sem, ha a bigtorrhu.com vagy a webhely meghatalmazott képviselője értesítést kapott szóban vagy írásban, az ilyen károk lehetőségéről. Egyes joghatóságok nem engedélyezik a vélelmezett jótállás korlátozását vagy a véletlen károkért való felelősség korlátozását, előfordulhat, hogy ezek a korlátozások nem vonatkoznak Önre.

5. Revíziók és hibák

A bigtorrhu.com webhelyén megjelenő anyagok technikai, tipográfiai vagy fényképezési hibákat tartalmazhatnak. A bigtorrhu.com nem ígéri, hogy a weboldalon található anyagok pontosak, teljesek vagy aktuálisak. A bigtorrhu.com előzetes értesítés nélkül bármikor megváltoztathatja a weboldalán található anyagokat. A bigtorrhu.com nem vállal kötelezettséget az anyagok frissítésére.

6. Linkek

A bigtorrhu.com nem vizsgálta át a webhelyére hivatkozott összes webhelyet, és nem vállal felelősséget az ilyen hivatkozott webhelyek tartalmáért. A linkek jelenléte nem jelenti azt, hogy a bigtorrhu.com jóváhagyja a webhelyet. A hivatkozott webhelyek használata a felhasználó saját felelősségére történik.

7. A webhely használati feltételeinek módosításai

A bigtorrhu.com bármikor, előzetes értesítés nélkül felülvizsgálhatja webhelyére vonatkozó jelen Felhasználási feltételeket. A Webhely használatával Ön elfogadja, hogy magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Felhasználási Feltételek aktuális verzióját.

8. Az Ön adatvédelme

Kérjük, olvassa el Adatvédelmi irányelveinket.

9. Irányadó jog

A bigtorrhu.com webhelyével kapcsolatos bármely követelésre a hu törvényei az irányadók, tekintet nélkül a kollíziós rendelkezésekre.